Hotel 200 m nga deti

Shitje

Hotel 200 m nga deti

1.200.000 / I NEGOCIUESHEM

Hoteli shitet i kompletuar , funksional, restorant,pixeri, verand, 15 dhoma pamje nga deti…te gjitha te kompletuara. Trualli dhe ndertesa me Certifikate hipoteke..Trualli 1050 m2 ndertesa 3 kate e gjysem plus parkimin.. 30 makina.. Shitet per rrethana familjare.. Cmimi 1.200.000 euro i diskutueshem..Me qera leshohet per afat 3 vjet e larte per 3500 euro/muaj…i diskutueshem. Ambjenti […]