truall 985 m2 Lungomare

Shitje

truall 985 m2 Lungomare

Telefono per çmimin!

Truall per ndertim, prane lungomare, certifikate pronesie me pronar individual. 200 m nga bregu detit. mareveshje per ndertim pallati.

985 m2
truall+ullishte 250 m larg Lungomares 38.000 m2 e rregjistruar ne Hipoteke

Shitje

Truall dhe Ullishte e perfituar me Vendim te Komisionit te Kthimit te Pronave, si ish pronar autokton , 38.000 m2 nga te cilat 8000 m2 truall 30.000 m2 ullishte . Ndodhet ne koder ku rruget dhe ndertimet urbane jane vetem 40 m larg. E pershtateshme per zone rezidenciale ndertimi. Bashkepronesi e nje familje autoktone. Prona […]

38 m2
TRUALL ne UJI I FTOHTE 1200 m2

Shitje

TRUALL ne UJI I FTOHTE 1200 m2

Telefono per çmimin!

shtepi me 1200 m2 oborr, 150 m larg detit. Shitet ose mareveshje per pallat

1.200 m2